100 TL ÜZERİ KARGO BEDAVA

PUREPROJECT KİŞİSEL BAKIM KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
ÇEREZ KULLANIMI AYDINLATMA METNI
PUREPROJECT KİŞİSEL BAKIM KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (“PUREPROJECT” veya “Şirket”) olarak internet sitemizi ziyaret eden ve bizimle elektronik olarak iletişim kuran herkesin kişisel verilerine saygı göstermekteyiz. İnternet sitemizin ziyaret edilmesi sırasında otomatik veya otomatik olmayan yöntemlerle kaydettiğimiz ve elektronik olarak bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz, öncelikle taleplerinizin yerine getirilmesini temin edebilmek, daha sonra ise PUREPROJECT olarak size daha iyi hizmet sunmak amacıyla kullanılmaktadır. İşbu Çerez Kullanımı Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni”) 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ uyarınca, aşağıda belirtilen amaçlarla toplanan kişisel verilere ilişkin olarak internet sitemizi ve diğer platformlarımızı ziyaret eden ilgili kişilerin aydınlatılması amacıyla kaleme alınmıştır. Bu Aydınlatma Metni’nde Şirketimiz kontrolü dışındaki uygulamalar, üçüncü taraf internet siteleri ve platformların topladığı bilgileri, üçüncü taraf sitelerin, internet sitemizdeki bağlantılar üzerinden topladığı bilgileri veya sponsor olduğumuz veya katıldığımız üçüncü taraf siteleri üzerindeki başlıklar, kampanyalar ve diğer reklam veya tanıtımları kapsamamaktadır. Üçüncü tarafların kendi internet siteleri yoluyla topladığı, sakladığı ve kullandığı kişisel verilere yönelik yapılan işlemlerden Şirketimiz sorumlu değildir.
ÇEREZLER
Günümüzde neredeyse her internet sitesinde çerez kullanılmaktadır. Size daha iyi, hızlı ve güvenli bir deneyim sağlamak için, çoğu internet sitesi gibi biz de çerez kullanıyoruz. Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından oluşturulan ve internet sitesi tercihleriniz veya profil bilgileriniz gibi göz atma bilgilerini saklayan ve cihazınıza yerleştirilen küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, bir internet sitesini ilk ziyaretiniz sırasında tarayıcınız aracılığıyla cihazınıza depolanabilirler. Aynı siteyi aynı cihazla tekrar ziyaret ettiğinizde tarayıcınız cihazınızda site adına kayıtlı bir çerez olup olmadığını kontrol eder. Eğer kayıt var ise, kaydın içindeki veriyi ziyaret etmekte olduğunuz internet sitesine iletir. Bu sayede internet sitesi, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğinizi anlar ve size iletilece qk içeriği de ona göre tayin eder. Çerezler aracılığıyla web trafiği analiz edilmekte ve web uygulamalarınız tercihleriniz doğrultusunda kişiselleştirilebilmektedir. Şirketimiz tarafından kullanılan çerezler bilgisayarınıza zarar vermez ve virüs içermez.
KULLANILAN ÇEREZLER VE KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
İnternet sitemizde bizim kullandığımız üçüncü taraf çerezleri bulunmaktadır. Üçüncü taraf çerezler Şirketimiz tarafından değil, diğer şirketler tarafından yönetilmektedir. Kullanım ömrüne göre ise oturum çerezleri ve kalıcı çerezler bulunmaktadır. Oturum çerezleri internet sitemizi veya platformu terk etmenizle silinir. Kalıcı çerezler ise internet sitemizi veya platformu terk ettikten sonra da sizlerin cihazlarında kalmaya devam eder. Kullanım amaçlarına göre ise çerezler (i) zorunlu çerezler, (ii) işlevsellik çerezleri, (iii) analitik çerezler ve (iv) ticari çerezler olarak incelenebilmektedir. Aşağıda bu çerezlerle işlenen kişisel verilerinize ve işleme amaçlarına yer verilmektedir. ZORUNLU ÇEREZLER En önemli çerezler zorunlu çerezlerdir. Zorunlu çerezler internet sitemizde gezinti yapmanıza, kullanım hesabı oluşturmanıza, giriş yapmanıza, oturumunuzun devam etmesine imkan tanır. Bu çerezler internet sitesi ve platformlarımızın çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek, internet sitemizin, platformların ve ziyaretçilerin güvenliğini sağlamak, yasal yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek ve yürürlükteki mevzuattan doğan haklarımızı kullanabilmek amacıyla kullanılmaktadır. Bu çerezler ile işlem güvenliği bilgileriniz işlenmektedir. İŞLEVSELLİK ÇEREZLERİ İşlevsellik çerezleri internet sitemizde ve diğer platformlarda size bir kullanıcı olarak işlevsellik sağlamak, seçimlerinizi hatırlayarak hizmetleri sizin için kişiselleştirmek, size daha iyi bir tarayıcı deneyimi sunmak amacıyla kullanılan çerezlerdir. Bu amaçla üçüncü parti çerezler de kullanılmaktadır. Bu çerezleri, örneğin, internet sitemizi sonraki ziyaretinizde kullanıcı adı bilgilerinizin, arama sorgularınızın veya sitemizde kullanmayı tercih ettiğiniz dil seçeneğinin hatırlanması gibi amaçlarla kullanılmaktadır. Bu çerezler ile işlem güvenliği bilgileriniz işlenmektedir. ANALİTİK ÇEREZLER Analitik çerezler internet sitemizin ve diğer platformlarımızı nasıl kullandığınızı ve sitemizde nelerin çalışıp nelerin çalışmadığını görmek, internet sitemizi optimize edip geliştirmek, yeni özellikler sunmak, internet sitemizin sizin için ilgi çekici ve amaçlarına uygun olmaya devam ettiğinden emin olmak, sitedeki performans ayarlarını yapmak ve sitedeki olası problemleri tespit etmek için kullanılan çerezlerdir. Bu amaçla üçüncü parti çerezler kullanılmaktadır. Bu çerezleri ile en çok hangi sayfaların görüntülediğiniz, yönlendirme/çıkış sayfalarınız, kullandığınız platform tipi, tarih/saat damgası bilgileri ve sayfaya yaptığınız (fare) tıklama sayısı, fare hareketleriniz, görüntü kaydırma aktiviteleriniz ve işlem güvenliği bilgileriniz işlenmektedir. TİCARİ ÇEREZLER Ticari çerezler internet sitemiz ve diğer platformlarda ürün ve hizmetlerimizin tanıtım ve reklamlarını yapmak, size özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunmak, reklam ve tanıtım faaliyetlerinizi analiz etmek ve geliştirmek, sizlerin ürün alma eğilimlerini hesaplanmak, ürün ve hizmetlere bağlılığının artırılmasına yönelik aktiviteleri planlamak ve pazarlama faaliyetlerini yürütmek amacıyla kullanılan çerezlerdir. Bu amaçla üçüncü parti çerezler de kullanılmaktadır. Bu çerezleri ile görüntülediğiniz sayfalar, sayfalarda çıkan reklamlara tıklanıp tıklanmadığı, bu kapsamda alışveriş ve tüketim tercihleriniz, reklama yönlendirildikten sonra reklam konusu ürün ve hizmeti satın alıp almadığınız ve işlem güvenliği verileriniz işlenmektedir. ÜÇÜNCÜ TARAF ÇEREZLERİ Yukarıdaki açıklamalar kapsamında internet sitemizde yer alan üçüncü taraf çerezlere ilişkin bilgiler aşağıdaki tablolarda yer almaktadır:
Çerezin Adı Çerezin Tipi Kullanım Amacı
Google Adwords Ticari Çerez Verilen reklamların analizi
Google Analytics Analitik Çerez İnternet sitemizi optimize etme amacıyla kullanıcı hareketlerinin analizi
KİŞİSEL VERİLERİNİZİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ
Yukarıda belirtilen kişisel verilerinizi, belirtilen kişisel veri amaçları dikkate alınarak, internet sitemiz ve diğer platformlarımızda bulunan çerezler (cookies), flash çerezler ve web analizleri (çerezler ve benzeri teknolojik araçlar bundan böyle “çerezler” olarak anılacak) gibi otomatik araçlarla toplamaktayız. Çerezler ile ayrıca sizin tarafınızdan kendi isteğiniz ile paylaşılan veriler de işlenmektedir. Bu kapsamda örneğin internet sitemize kayıt olduğunuzda kişisel verileriniz (örneğin; ad-soyad, e-posta adresi, iletişim bilgileri, cinsiyet vb.) ilgili internet sitemizde yer alan formlar aracılığıyla da elde edilmektedir. Bu veriler, işlenme amaçları doğrultusunda ve bu amaçla sınırlı kalmak kaydıyla kullanılmaktadır. Son olarak, eğer paylaşılmasına izin verdiyseniz, diğer kaynaklardan kişisel verilerinizi elde edebiliriz. Buna kamuya ait veri tabanları ve veri toplayıcıları gibi ticari olarak mevcut kaynaklar ve üçüncü kişilerden gelen bilgiler dahil olabilir.
KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ
Zorunlu çerezler aracılığıyla toplanan kişisel verileriniz Kanun’un 5. ve 6. maddeleri kapsamında, “sözleşmenin kurulması ve ifası”, “kanunlarda açıkça öngörülmesi” ve “hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi” hukuki sebeplerine dayalı olarak işlenmektedir. Analitik ve işlevsellik çerezleri ile ticari çerezler aracılığıyla toplanan kişisel verileriniz Kanun’un 5. ve 6. maddeleri kapsamında, “açık rızanızın varlığı” hukuki sebebine dayalı olarak işlenmektedir. Söz konusu kişisel verileriniz kanunlarda açıkça öngörülmesi ve haklarımızın kullanılması için gerekli olması hukuki sebeplerine dayalı gerektiğinde mahkemelere ve yetkili mercilere aktarılabilecektir.
KİŞİSEL VERİLERİNİZİN AKTARILMASI
Kişisel verileriniz açık rızanız olmaksızın veya mevzuatta öngörülmesi hali dışında işbu Aydınlatma Metni’nde belirtilenler haricinde üçüncü kişilerle paylaşılmayacaktır. Yukarıda da belirtildiği gibi, kişisel verileriniz ayrıca üçüncü taraf çerezler aracığıyla toplanarak yukarıda belirtilen üçüncü taraf şirketlere aktarılmaktadır. Söz konusu kişisel verileriniz hukuki taleplere karşı savunma hakkımızın kullanılması ve hukuki işlerin takibi için gerektiğinde mahkemelere ve yetkili mercilere aktarabilecektir. Şirketimiz  tarafından işlenen tüm kişisel veriler, işlenme amaçlarının gerektirdiği süre boyunca veya gerekli durumlarda kanuni zamanaşımı süreleri boyunca saklanacak, bu sürelerin sona ermesini takiben Şirketimiz tarafından silinecek, yok edilecek veya anonim hale getirilecektir.
ÇEREZLERİN ENGELLENMESİ
Çerezlerin kullanımına ilişkin tercihlerinizi değiştirmek ya da çerezleri engellemek veya silmek için tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz yeterlidir. İnternet sitemizde bulunan çerezleri kısmen ya da tamamen devre dışı bırakmanız durumunda hesabınızı/hesaplarınızı tanıyamayacağımız ve ilişkilendiremeyeceğimiz için internet sitelerimizdeki bazı özelliklerin ve hizmetlerin düzgün çalışmayacağını ve sitemizin tüm işlevini gösteremeyeceğini belirtmek isteriz.
6698 SAYILI KANUN KAPSAMINDA HAKLARINIZ
Kanun’un 11. maddesi uyarınca toplanan kişisel veriler ile ilgili olarak veri sahipleri;
  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  6. Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  7. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  8. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.
Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi, (i) bir dilekçe ile ıslak imzalı olarak, kimlik tespitini sağlayacak belgeler ile birlikte Şirketimize bizzat elden teslim edebilirsiniz veya (ii) dilekçeyi Şirketimizin sisteminde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinizi kullanmak suretiyle [email protected] adresine gönderebilirsiniz. PUREPROJECT KİŞİSEL BAKIM KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ E-posta adresi: [email protected] İnternet adresi: www.pureproject.shop Mersis No: 0733-0880-8810-0001 Adres: Fenerbahçe Mah. Dr. Faruk Ayanoğlu Cad. No: 13/16 Kadıköy İSTANBUL